top of page
LinnunTie_mustakulta_252x252px.jpg

Olen Energiahoitaja ja näkijä, tämä on kutsumustyöni.

 

Olen aina ollut herkkä aistimaaan asioita ja tapahtumia. Ihmisistä ja eläimistä asioita. Olen koko ikäni nähnyt enneunia. Ja vain tiennyt asioita. Katson korteista. Ja kommunikoin henkimaailman ja enkeleiden kanssa. Toimin myös kanavana. Minulle henkimaailman asiat ovat arkipäivää, ja hyvin arkisia. Nuorempana yritin peitellä herkkyyttäni ja turruttaa kykyjä. Vanhetessa, olen antanut asioiden olla ja tulla. Ja nykyään olen avoimesti sitä mitä olen.

 

Minun energiani on perusenergialtaan jo aika voimallista. Ja kun pyydän siihen vielä auttajat mukaan, saadaan aikaan voimakas kokonaisuus.

 

Elimistöni on hyvin herkkä ja reagoi herkästi. Siksi terveyspuoli on noussut hyvin vahvana elämääni (esim. mehustus, erilaiset itsehoito menetelmät, lisäravinteet jne.). Jotta pystyn tukemaan omaa hyvinvointia parhaaalla mahdollisella tavalla.

Herkkyys tekee siitä myös haavoittuvaisen. Ja sitä helposti ylikuormittuu.

 

Minun vahvinta osaamisalaa ovat kaukohoidot. Asiakkaat kokevat hoidot yhtä voimallisina kuin lähihoidonkin. Kaukohoidossa pääsen yleensä syvemmälle, koska minua ei ”häiritse” mikään. Pystyn uppoutumaan hoitoon ja kanavointiin täydellä keskittymiskyvyllä. Olenkin tehnyt enemmän kauko kuin lähihoitoja.

 

Teen myös mielelläni tilojen puhdistuksia ja tiloihin liittyviä käyntejä. Erityisesti välitilaan jääneet henget, kummitustalot ja tilat, ns pahan puhdistukset, ovat minun alaani ja erityistä osaamistani.

 

Myös uusien tilojen siunaukset (esim liiketilat, hoitohuoneet, juuri valmistunut rakennus jne).

 

Teen myös energiasiivouksia ja remontteja. Nämä ovat hyvin voimallisia käyttökokonaisuuksia kun jokin tila on energialtaan voimakkaasti pinttynyt. Tai vaipunut sulkeutuneeseen tilaan.

 

PALVELUT:

 • Energiahoidot (kauko ja lähi) 60€
   

 • Energia siivoukset ja remontit
  (Kysy hintaa/tarjousta, riippuu matkoista kohteeseen, ja itse kohteesta, ja mitä siellä tehdään)
   

 • Tilojen puhdistukset
  (Kysy tästäkin tarjous! Riippuu matkoista kohteeseen, ja itse kohteesta, ajasta johon kohteessa työskentelyyn käytetään) 
   

 • Tilojen siunaukset
  (Kysy tästäkin tarjous! Riippuu matkoista kohteeseen, ja itse kohteesta, ajasta johon kohteessa työskentelyyn käytetään)
   

 • Kanavoinnit 50–60€ 
   

 • Tarot ja enkelikorttipöydät 50€

 

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %.

 • Facebook
bottom of page